Les joventuts dels partits al govern valoren positivament la feina en mandat tripartit

Les joventuts es van reunir en una xerrada on van mostrar la seva satisfacció per temes com les ajudes a l’habitatge o el TecnoCampus

Les joventuts dels partits del govern mataroní van reunir-se el passat dimarts 13 de març per fer un balanç dels primers dos anys de govern municipal. Un govern que es va definir com “d’esquerres, progressista i amb un objectiu comú” en l’acte que va tenir lloc al Sidral i que va mostrar la satisfacció per aquesta primera etapa de treball.

La política feta en l’àrea d’habitatge amb les bosses i ajuts pel lloguer, l’ajut a la inserció laboral i l’impuls de l’IMPEM als joves emprenedor i l’impuls i aposta pel Tecnocampus van ser els avenços més ben valorats per les joventuts dels tres partits. Una valoració global que va resultar molt positiva per les tres formacions implicades i que va voler destacar la satisfacció per la transversalitat amb la qual s’està treballant des de les diverses regidories que afecten a joventut.

En les intervencions dels representants de la joventuts, es van tractar temàtiques d’allò més diverses. “Hem pogut enfocar les nostres polítiques amb uns horitzons més llunyans que amb el govern anterior” es va felicitar Pol Ramentol, representant de la JERC. Per la seva banda, el representant de les joventuts socialistes, Xesco Gomar, mostrava la seva satisfacció per la entesa entre els tres partits: “Les tres joventuts hem decidit iniciar un contacte per seguir treballant en el futur”. El punt més crític va venir de la mà del membre d’Esquerra Verda, Miquel Canal, que va manifestar la necessitat de seguir millorant: “S’estan fent moltes coses, però estic segur que encara en queden moltes per fer”.