El PP reclama la construcció a la C-32 de la sortida Mataró Nord en sentit Barcelona

L’únic accés que existeix actualment el aquest punt és en direcció Girona

El PPC reclamarà aquest dimecres, per segona vegada, la construcció dels accessos en direcció Barcelona a l'alçada del polígon industrial de Mata–Rocafonda, a l’autopista C-32. Segons ha explicat el diputat maresmenc, Joan López, es demanarà que s'iniciï durant el primer semestre de l'any 2006 la construcció d'aquesta sortida. Actualment, l'únic accés d'aquest punt és en direcció Girona.?
Joan López ha reclamat la necessitat d'aquesta infrastructura per a una ciutat com Mataró, “que no deixa de créixer”, a més de considerar-la d'allò més lògic. “El sentit normal del trànsit, i especialment en aquest punt de la ciutat, és de Mataró cap a Barcelona; i no al revés”, va explicar López. La construcció d'aquesta sortida es remunta a l'any 2004, quan una resolució aprovada pel Parlament instava el Govern a la seva construcció. Tot i això, els populars lamenten que passat més d'un any encara no s'hagi iniciat l'actuació.

Es plantegen abandonar la Comissió de Mobilitat del Consell Comarcal
Per altra banda, el PPC del Maresme al Consell Comarcal s’està plantejant la possibilitat d’abandonar la Comissió de Mobilitat ja que els populars consideren que “va molt tard”, ja que ahir, dilluns 13 de febrer, encara no s’havia reunit per tractar les novetats sobre mobilitat i infraestructures sorgides l’última setmana. Tan mateix la reunió de la Comissió de Mobilitat estava convocada per avui, dimarts 14 de febrer.