El Partit Popular acusa al govern de fer de Mataró una ciutat sense il·lusió

El PP començarà el procés per escollir el nou cap de llista el mes de març

El Mataró d’avui no té il·lusions. O això és el que pensa el Partit Popular de la ciutat, que el divendres 27 de gener va fer una roda de premsa per valorar la gestió del govern mataroní durant el 2005.
En aquesta roda de premsa els populars van voler fer un crit d’atenció a l’actual govern perquè sigui més ambiciós, autocrític i s’obri a la col·lavoració amb els ciutadants.
Pel que fa a la pròpia actuació, el PP va marcar com el seu primer eix reivindicar la il·lusió de la ciutat i convertir-la en un referent a Catalunya. El cap del grup municipal David Rovira, es va referir a qüestions com la necessitat de potenciar el Museu del Rock o el tancament del Parc de les Aus.

S’obre el procés d’elecció del nou cap de llista
D’altra banda, un tema central pel partit és la elecció del seu cap de llista per a les pròximes eleccions, que van anunciar que es començarà el procés d’elecció durant la primera setmana de març.
A més, pel que fa als afiliats, van explicar com el nombre s’ha vist doblat amb l’entrada d’un cinqué regidor al govern. I amb sorpresa van mostrar la seva satisfacció per l’entrada de més gent jove que mai al partit.