Mataró preveu uns 473.000 euros per a subvencionar activitats i entitats de la ciutat

Les partides d'educació, joventut i esport centre els esforços del consistori

L'ajuntament de Mataró va presentar divendres passat la convocatòria de subvencions destinades a entitats i associacions de la ciutat per al proper any. La previsió és que els ajuts per al 2006 sumin un total de 473.789 euros, el que significa un . L'any passat, l'aportació de l'ajuntament va ser de 428.764, repartits entre 212 entitats.?
Les sol·licituds per beneficiar-se de les subvencions de l'ajuntament de Mataró es podran presentar del 6 de febrer al 3 de març, segons va explicar el president de l'Àrea de Serveis Personals, Jaume Graupera. Enguany les subvencions es dividiran en els àmbits de Benestar Social, Salut i Consum, Ciutat Sostenible, Participació Ciutadana, Nova Ciutadania, Civisme i Cooperació, Joventut i Dona, Esports, Educació i Cultura.

El regidor de Benestar Social, Oriol Batista, va assenyalar la voluntat del govern municipal d'aprofundir en la educació extraescolar, consolidant-se així les partides de l'Institut Municipal d'Educació, del Servei de Joventut i del Patronat Municipal d'Esports. Plegats, aquests tres àmbits s'enduen més d'un 70% de la partida pressupostària per a subvencions d'entitats. De les subpartides, en destaca la que va destinada las Casals d'Estiu que supera els 100.000 euros. "La importància que dóna el govern municipal a l'escolarització, es complementa amb l'educació no formal, la educació en el lleure", va explicar Batista.