El PP veu inviable el projecte de ràdio municipal

La formació crítica el govern i considera que la inversió es innecessària

El PP de Mataró no veu viable el projecte de ràdio municipal que el govern municipal ha previst iniciar el proper estiu. La formació considera excessiva la inversió inicial de 220.000 euros en un nou mitjà de comunicació ja que creu que “la ràdio no és una necessitat per a la majoria de ciutadans de Mataró”. A més, en el comunicat els populars carreguen contra el PSC de la ciutat per canviar d’opinió respecte a la necessitat de la ràdio.

“Creiem que la ciutat ara mateix té altres necessitats més importants que no pas la ràdio municipal”, assenyala el portaveu del grup municipal del PP, Paulí Mojedano. Les principals observacions dels populars es centren en l’inversió. “Serà que no n’hi ha prou amb l’esforç econòmic que haurem de fer amb TVM i la TDT a més del que ja estem fent amb el butlletí”, es queixa el portaveu, qui tampoc veu clar el projecte proposat. Les crítiques al govern municipal tampoc falten i els populars es plantegen “què ha motivat el canvi d’opinió de principal partit del govern, ja que fins ara consideraven que no era necessària”.

Per altra banda, demà dissabte al matí el diputat del PP al Congrés Jorge Fernández Díaz oferirà una conferència sobre l’Estat al Centre Cívic Pla d’en Boet.