El projecte executiu de la ràdio municipal inicia el procés d’aprovació

Els estudis de l’emissora es situaran al primer pis del Centre Cívic Pla d’en Boet

La Junta de Govern va aprovar el passat dilluns el projecte executiu de la ràdio municipal. Els estudis de l’emissora se situaran al primer pis del Centre Cívic Pla d’en Boet, en una part de l’espai que va quedar sense ús assignat després de la rehabilitació de l’edifici. Abans no comencin els treballs, però, el projecte ha de superar els tràmits d’exposició pública, licitació i adjudicació a les empreses pertinents. Així doncs, la ràdio municipal segueix el seu lent procés fins que al setembre pugui ser una realitat.

L’adequació de l’espai i instal·lació dels equipaments tècnics seran els propers passos a seguir per l’ajuntament per a fer possible les emissions en cas que el projecte sigui aprovat. Tanmateix també s’instal·laran al centre cívic i al Parc Forestal els equips d’alta freqüència, és a dir, les antenes i els aparells necessaris per a garantir la bona recepció de l’emissió de la programació a tota la ciutat. El pressupost total dels treballs ascendeix a 220.323,57 euros, i està previst que es puguin realitzar en un termini de 14 setmanes.

En principi, la intenció de l’ajuntament va ser que les emissions de la ràdio s’iniciessin aquest mes de gener, però finalment el projecte s’ha anat endarrerint i aquesta no arribarà fins després de l’estiu, encara que per Les Santes està previst realitzar emissions en proves.