El PP qüestiona el futur ús de la Nau Gaudí

El grup creu que la ciutat compta amb altres necessitats essencials que no un nou centre destinat a les noves tecnologies

El grup municipal del Partit Popular ha mostrat el seu desacord amb el futur ús que es donarà a la Nau Gaudí i que l’alcalde va anunciar el passat 14 d’octubre. Per als populars, el govern local està apostant massa des de fa temps per les noves tecnologies d’una manera abstracta i creuen que les utilitats que aquest espai pot tenir “haurien de ser mes profitoses que col·locar-hi uns ordinadors”.

El portaveu municipal del partit, Paulí Mojedano ha declarat que “des del govern municipal sembla que a rel del tecnocampus només existeixin les noves tecnologies deixant de banda molts altres camps de la vida local que necessiten del recolzament i la inversió de l’ajuntament”. Malgrat això, Mojedano ha reconegut la importància que tenen actualment les noves tecnologies i les comunicacions encara que afirma que “no pot ser un recurs etern quan no se sap que fer d’un espai”. “No tindrà cap impacte positiu diferent”, ha conclòs el portaveu popular.

Presenten alternatives a l’ús proposat
En el comunicat emès als mitjans de comunicació el grup popular presenta diverses alternatives a l’ús previst per a la Nau Gaudí. “Creiem que aquest equipament podria tenir un ús molt més profitós si es pogués convertir en un centre per a creadors, un show-room, un espai vinculat a la creativitat però que tingui una relació directa amb la indústria i la creació potencial de riquesa per a la ciutat”, diu Mojedano. El grup també proposa que l’espai es pugui utilitzar com a recinte firal o com a centre de convencions.

Per altra banda, Mojedano i el PP han mostrat el seu malestar per la manera com l’alcalde va donar a conèixer la noticia. Per aquesta raó el popular ha afirmat que “el govern no tenia voluntat real de consensuar els equipaments culturals”.