PUMSA i el PSC responen a les sospites emeses per la CUP

Consideren infundades les sospites sobre les obres que es realitzen a Can Quirze

PUMSA i el PSC van respondre el comunicat emès per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) en el que es posaven en dubte certs aspectes de les obres d’urbanització a Can Quirze i es qüestionaven algunes reformes que Arcadi Vilert, regidor d’urbanisme i president de PUMSA, havia realitzat a la seva finca particular.

Per la seva part, l’empresa municipal va negar en un comunicat haver adquirit cap parcel·la a la urbanització de Can Quirze. La CUP al seu comunicat afirmava que PUMSA havia comprat tres parcel·les, la qual cosa declarava incomplia les finalitats socials de l’empresa.

La CUP va demanar explicacions també sobre les obres que Arcadi Vilert, regidor d’urbanisme i president de la PUMSA, havia realitzat a la seva finca particular posat que els materials eren els mateixos que s’utilitzaven per a les obres de la urbanització i les pedres d’un mur de la finca eren semblants a les usades en unes reformes a la Riera de Sant Simó. Respecte a aquest tema, PUMSA afirma que el cost de les obres anirà a càrrec dels propietaris, proporcionalment als metres quadrats pertanyents a cada veí i que les polèmiques pedres van ser adquirides pel particular i no tenen relació alguna amb les obres de la Riera de Sant Simó.

Ramon Bassas surt en defensa de Vilert
Per altra banda, el Primer Secretari del PSC de Mataró, Ramon Bassas, va sortir en defensa del regidor d’urbanisme i va acusar la CUP de buscar “notorietat amb la política del ’pastelazo’, fent veure que les ‘gamberrades’ a que ens té acostumats són política”; tanmateix, Bassas va mostrar “tot el suport personal i polític del Partit al regidor”. “Si hi ha el més mínim dubte o sospita, espero que ho portin als tribunals, en cas contrari estarem davant un cas de linxament personal”, va concloure el polític.