CiU demanarà la gratuïtat dels llibres de text

El grup municipal també plantejarà al proper ple temes com el PACP i la circulació a la Ronda de Cros

El grup municipal de Convergència i Unió ha presentat una proposta de resolució que serà discutida al ple del mes d’octubre demanant la gratuïtat dels llibres de text en l’educació primària i secundària obligatòria. CiU vol que els llibres de text siguin propietat de les escoles i estiguin a disposició dels alumnes per tal de garantir l’accés a l’educació a persones amb pocs recursos econòmics.

Per altra banda, el grup municipal de CiU, considerant que el Pla de Promoció de Ciutat (PACP) és molt important per a la ciutat, s’interessarà en el proper ple pels diners que s’hi destinen i les accions empreses fins ara per donar a conèixer la ciutat arreu. La imatge de la ciutat, segons CiU ha denunciat repetidament, es deteriora, “la brutícia s’acumula als contenidors de la ciutat i els seus voltants”, ha senyalat. Per aquesta raó, el grup va presentar un prec al govern per tal que solucioni “el problema de neteja amb unes mesures concretes” com netejar les zones on hi ha contenidors cada setmana amb aigua a pressió.

Protegir als vianants a la Ronda del Cros
Finalment, un altre dels temes que CiU plantejarà al proper ple serà el de la circulació a la Ronda del Cros. El grup municipal reclamarà que s’instal·lin mesures dissuasòries per controlar la velocitat dels vehicles que hi circulen amb l’objectiu de protegir els vianants. “A la Ronda del Cros hi ha massa accidents de trànsit, perquè el tràfic de vehicles és molt elevat i agafen massa velocitat”, ha denunciat el grup.