El PP considera que el procés participatiu del govern no compleix amb les expectatives

Els populars van arribar a aquesta conclusió després de reunir-se amb afiliats i militants de diversos barris

  • Divendres, 30 Setembre 2005 02:00
El grup municipal del Partit Popular considera que el procés participatiu de l’equip de govern de la ciutat no està complint les expectatives que havia suscitat. Els populars van expressar la seva disconformitat després de concloure una sèrie de reunions amb militants i afiliats del partit de Cerdanyola, el Centre i Rocafonda quines són les seves prioritats pel barri.

El grup ha mostrat una certa decepció davant el procés participatiu encetat pel govern municipal mitjançant el Consell de Ciutat i els Consells Territorials dels barris. Els populars creuen que ha estat “un element de propaganda del govern per tal de vendre als mataronins un dels seus eixos bàsic durant la legislatura”, el foment de la participació ciutadana.

Mojedano afirma que algunes propostes eren de PAM’s anteriors
En aquest sentit, el portaveu popular Paulí Mojedano ha declarat que “pensem que era bo mantenir trobades amb els nostres militants i afiliats per tal d’explicar-los el nostre criteri respecte les prioritats en el proper PAM i així conèixer les seves inquietuds per després intentar traduir-les en esmenes als pressupostos”. Mojedano conclou afirmant que “les propostes són molt genèriques i moltes actuacions ja estaven contemplades en PAM’s anteriors”. Per aquesta raó el grup considera que el procés participatiu d’hauria de revisar perquè “la seva eficàcia pràctica és molt poca”.