Mataró estrena butlletí municipal

‘Mésmataró’ és el nom de la publicació que editarà mensualment l’ajuntament

  • Divendres, 16 Setembre 2005 02:00
Aquest matí l’Ajuntament de Mataró ha presentat el nou butlletí oficial de la ciutat. La publicació portarà per nom “mésmataró” i és un dels primers fruits del Pla de Comunicació. L’ajuntament ha expressat el seu desig de fer arribar amb aquest butlletí directament i regularment als ciutadans la informació que generen l’Ajuntament, els seus organismes autònoms i les empreses municipals.

Està previst que el primer número de mésmataró es publiqui el proper més d’octubre, i a partir d’aquí es reparteixi mensualment i de manera gratuita llar per llar. El pressupost de cadascuna de les edicions serà de 10.938’8 euros, la meitat dels quals preten aconseguir-se a través de la publicitat.

Estructura de mésmataró
L’estructura bàsica de la revista serà sempre la mateixa, un 50% de continguts informatius, un 25% d’opinió i l’altre 25% ocupat per la publicitat. Entre les seccions que podran trobar-hi els ciutadans es troben el sumari, l’editorial, notícies, un tema central, un tema secundari, la crònica del ple, entrevista al convidat de l’Ajuntament, civisme, cultura, agenda del mes, opinió dels grups municipals i una guia dels serveis d’atenció ciutadana/Oficina del Defensor del Ciutadà.

Després de sotmetres a concurs públic Compagina s’encarregarà de la redacció, maquetació i publicitat i IMGESA de la impressió i distribució fins el desembre del 2006. El butlletí comptarà amb un consell de redacció format per la Comissió Tècnica de Comunicació de l’Ajuntament i un consell editorial de cinc periodistes.