L’Ajuntament s’adhereix a la declaració del “Governs Locals pels Objectius del Mil·leni”

Aquesta declaració vol pressionar als caps d’estat mundials per acabar amb la pobresa al món

En el passat Ple Municpal es va aprovar per una unanimitat que la ciutat de Mataró s’adherís a la Declaració dels governs locals pels Objectius del Mil·leni de les Nacions Unides. Aquesta declaració té com a objectiu acabar amb la pobresa mundial. La declaració ha estat aprovada pel Consell Mundial de Ciutats i Governs Locals Units, CGLU, que representen més de la meitat de la població mundial. En total hi han representats 127 països membres de les Nacions Unides.

Els grups municipals van arribar als següents acords:
- Adherir-se a la Declaració dels Governs Locals Units a Favor dels Objectiu del Mil·leni.

- Donar trasllat al Govern de l’Estat per sol·licitar el reconeixement del rol dels governs locals en la implementació dels objectius del Mil·Leni.

- Col·locar una banderola blanca a l’ajuntament fins la reunió de Cap d’Estat i Govern del 14 al 16 de setmbre amb el lema”Sense Excuses:2015¡ El món ha de ser un lloc millor. La nostra ciutat dóna suport als Objectius del Mil·leni de les Nacions Unides”.

- Sol·licitar a Ciutats i Governs Locals Units que inclogui el nom de Mataró en la llista de municipis que es lliurarà al secretari general de les Nacions Unides.