CiU aplaudeix al Govern per cedir el Casal de Les Esmandies al veïns

El grup nacionalista veu com es fa realitat una antiga proposta del partit

El grup municipal de CiU ha vist amb molt bons ulls i aplaudit la decisió de l’Ajuntament de retirar a finals d’any els serveis municipal del Casal de l’Associació de Veïns del barri de Les Esmandies. Els convergents volen felicitar als veïns i a les entitats del barri perquè després de moltes demandes i lluites han aconseguit tenir el casal d’us exclusiu.

CiU a la vegada també està content ja que el govern s’ha fet ressò d’aquesta reivindicació no tant sols ciutadana sinó també de convergència. En el últim programa electoral de la formació ja es posava ben clar de no deixar cap barri sense casal.

Canvi d’opinió del govern
En aquesta mateixa línia el passat més de Març el grup ja va demanar a l’Ajuntament de cedir espais municipals a diverses entitats cíviques de la ciutat que no disposen de local, però la proposta va ser denegada.

És per això Convergència i Unió s’alegra del canvi de postura del Govern, tot i això creu que “és bo que el govern pari atenció a les reclamacions ciutadanes, encara que ho faci forçat davant les pressions que rep per part de diverses associacions i entitats veïnals de la ciutat, disconformes amb diversos aspectes de la seva gestió”.