El Partit Popular condemna l’ocupació de la fàbrica tèxtil de Rocafonda

El grup de l’oposició espera que el Govern de la ciutat actuí amb rapidesa

El grup municipal del Partit Popular té previst demanar explicacions al Govern de la ciutat en el proper Ple de setembre sobre les actuacions i mesures agafades davant l’ocupació d’una fàbrica tèxtil. La fàbrica situada en el barri de Rocafonda ha estat ocupada per un grup de joves que ja van fer el mateix amb el taller de Can Maymí. El PP ha condemnat una vegada més, que aquest grup de joves hagi ocupat un altre recinte per reclamar la construcció d’un centre social.

El portaveu dels populars, Paulí Mojedano, ha declarat que el govern no pot tardar massa en prendre mesures sobre el tema, i afegit “tothom és lliure de pensar com vulgui, però l’equip de Govern no pot actuar amb aquest grups com si de germans petits entremaliats es tractessin”.

Els populars denuncien la falta de civisme de la JERC
El Partit Popular, de la ma del seu president local, Juan Manuel López, ha denunciat la manca de civisme del joves de les Joventuts d’Esquerra Republicana per Catalunya, JERC. Segons els populars la branca jove d’ERC incompleix la recent aprovada Ordenança de Civisme enganxant cartells dels seus actes i festes en llocs no autoritzats.

Pels populars aquest fet és intolerable i creuen que és una manca de responsabilitat total per part d’un dels partit que formen Govern a la ciutat. Per acabar el president dels populars ha dit: “Creiem que tant ERC com la seva branca juvenil haurien de procedir a treure tots aquells cartells que no compleixen amb la normativa per tal d’arreglar els desperfectes que hagin pogut ocasionar”.