Plataforma Per Catalunya presenta la seva junta local a Mataró

El partit confia tenir enllestit el programa electoral pel setembre

El passat diumenge el partit polític Plataforma Per Catalunya va fer la presentació de la junta local del partit a Mataró. L’acte que es va fer al bar “Karma” del carrer Llauder, també va servir per presentar la candidatura a les pròximes eleccions municipals de Mataró i altres pobles del Maresme. A l’acte hi van assistir el president del partit i regidor a l’Ajuntament de Vic Josep Anglada, el secretari general Manel Madeiros i el president de les joventuts del partit David Parada.

La junta del partit municipal estarà formada per Manel Bilbeny com a president, Juan Manuel Pérez de vicepresident, Enric Corrales de secretari general i Joan Reverter i Xavier Gorina com a vocals. A més a l’acte també hi eren els presidents del partit de les poblacions de Calella i El Masnou. La junta va donar a conèixer que el partit ja té els trenta afiliats necessaris per poder presentar la candidatura a les pròximes eleccions municipals. A l’acte a més dels trenta afiliats hi van assistir una vintena de simpatitzants.

Plataforma Per Catalunya busca vots i simpatitzants pel Maresme
A més el president del partit a Mataró, Manel Bilbeny, va dir que de cara al proper més de setembre el partit ja podria tenir enllestit el programa electoral,. Del programa el mateix president va dir que encara falta estudiar amb més detall els problemes de la ciutat, però que segurament els dos punts d’inflexió del programa serien el problema de l’immigració il·legal i la seguretat ciutadana. A la presentació també va quedar de manifest que el partit té un 90% de possibilitats de presentar-se també a les properes eleccions municipals de Calella i El Masnou, i els dirigents del partit van dir que ja han tingut contactes per fundar dos seus més del partit a Premià de Mar i a Pineda.