La diputada socialista, Consol Prados, respon a les critiques del Partit Popular

Prados ha contestat a les declaracions del diputat popular, Joan López, davant les càmeres de TVM

La diputada socialista al Parlament de Catalunya, Consol Prados, ha contestat a les declaracions del diputat popular, Joan López, on deia que el tripartit “venia fum” davant les càmeres de Televisió de Mataró. La diputada socialista va afirmar: “La Generalitat i el govern de la ciutat desencallen temes, el tàndem PP-CIU no”. Consol Prados va voler recordar al diputat popular que l’Ajuntament de Mataró i la Generalitat estan treballant per la creació d’un nou centre d’atenció primària, CAP, al barri dels Molins i d’un centre de salut mental a l’Hospital de Mataró.

“Hi ha qui vol enredar als ciutadans, ja ho ha fet altres cops, però els fets són aquests: la Generalitat s’ah compromès a invertit 4 milions d’euros en millorar la Salut Pública a Mataró” va declarar la diputada socialista fent referència a les declaracions fetes pel diputat popular, Joan López, la setmana passada. A més la diputada va comentar altres millores que es faran a la ciutat en l’àmbit de la sanitat, com les millores del Cap de la Ronda Prim, el nou Cap de la Via Europa-Llàntia i l’ampliació dels horaris dels centres d’atenció primària.

La diputada socialista crítica al manifest del Partit Popular
La diputada socialista va dir que totes aquestes millores en el servei sanitari són fets que beneficien als ciutadans i ciutadanes de Mataró directament. A més la diputada també va criticar el manifest del PP on crítica la tasca del govern de la Generalitat: “ Segurament els responsables del PP aquests dies deuen estar capficats en negar drets i han perdut de vista el que has fa a la ciutat. Només saben posar-se a la cua del que ja s’està fent”. Per finalitzar Consol Prados va voler recordar a l’oposició que el Govern de la Generalitat invertirà més de 80 milions d’euros a la comarca del Maresme en projectes educatius, de salut i de mobilitat.