El PP creu que el govern municipal "ven fum" amb el projecte "Mataró, ciutat mediterrània"

Els populars també rcorden al govern altres dèficits de la ciutat

El Partit Popular ha dit que creu que està bé que el govern vulgui potenciar el turisme per rellançar l’economia de la ciutat, però creu que l’últim projecte presentat pel govern, “Mataró, ciutat mediterrània”, és una mica precipitat i han catalogat al tripartit de “vendre fum”.

Pels populars el govern no té cap projecte sòlid per promocionar turísticament Mataró, i creuen que s’ha començat “la casa per la teulada”, ja que segons ells per fer de la ciutat un referent turístic cal fer una feina abans de planificació i implicar al sector privat. Segons el portaveu popular, Paulí Mojedano, aquest nou projecte no pot tenir molta credibilitat ja que encara la gestió del Govern té molts dèficits com la rehabilitació dels barris o definir una “política cultural seriosa”.

Mojedano no vol paraules, sinó fets
Mojedano també va dir que si la ciutat vol ser un atractiu turístic no s’hi pot fer de paraula, sinó amb fets, com la rehabilitació de tot el front marítim i revitalitzar la zona des de el punt de vista comercial i d’oci. Per finalitzar el portaveu popular va dir que tot i no creure en el projecte del govern el seu parttit té coonfiança en les possibilitats de la ciutat per atraure al turisme, i que en aquest sentit ells col·laboraran amb el govern per aconseguir-ho.