El PP critica el projecte del tripartit i proposa solucions alternatives

El grup municipal popular vol proposar un model que il·lusioni els mataronins en un moment en que creuen que hi ha un alt perill que Mataró és desvertebri

El PP de Mataró té la convicció de ser l’alternativa al Govern actual de la ciutat, amb un projecte capaç d’il·lusionar als ciutadans. Això és el que van manifestar en la reunió que va tenir lloc el passat dia 1 de juliol, una trobada entre una trentena de membres del grup municipal. En aquest sentit van manifestar la seva creença que el PP és capaç d’oferir un projecte de ciutat capaç d’il·lusionar a tots els mataronins i mataronines i donar a Mataró el protagonisme que segons ells es mereix, malgrat que tampoc donen a conèixer en què consisteix la seva proposta, si anuncien com a eixos evitar que Mataró sigui una ciutat dormitori i alliberar els recursos públics i interaccionnar amb els agents privats.

El grup va voler posar èmfasi en la necessitat de promocionar els atractius de la nostra ciutat, tant a nivell turístic com per a inversors i empresaris, i aconseguir així que Mataró no s’acabi convertint en una ciutat dormitori. També van plantejar la necessitat d’aconseguir recursos per aconseguir el seu objectiu, i segons el partit la millor via per fer-ho és “l’alliberament de recursos públic i la interacció amb els agents privats i la societat civil”.

Com no podia ser d’altre manera, les crítiques al govern actual de la ciutat tampoc van faltar. “Els socialistes funcionen amb un debat ideològic antic” va dir el portaveu del partit, Paulí Mojedano. També a aquest òrgan es va referir el Cap del Grup Popular, David Rovira, va manifestar: “Ens trobem en un moment molt important, a mig mandat del Govern tripartit i on el perill que Mataró es desvertebri és més alt que mai”.