La reposició de sorra de les platges del Maresme començarà al setembre

La diputada popular, Dolors Nadal, acusa al Ministeri de mentir als maresmencs

El secretari general pel Territori i la Biodiversitat del Ministeri de Medi Ambient, Antonio Serrano, ha anunciat aquesta setmana que els treballs de reposició de sorra de les platges del Maresme començaran el proper més de setembre. Fa uns mesos el Govern es va comprometre amb els ajuntaments afectats a realitzar la feina abans de la temporada de bany, però la cosa no anat així.

Serrano ha declarat que les obres es anaven a fer durant les dates promeses, però s’ha excusat dient que “ ha estat impossible al haver de redactar el Butlletí Oficial de la Comunitat Europea”. El secretari també ha dit que els ajuntaments podran triar unes altres dates, però sempre abans de la primavera del 2006. Aquest fet ha provocat les crítiques dels populars i més en concret de la diputada Dolors Nadal, que ha acusat al Ministeri de mentir als ciutadans del Maresme i de perjudicar greument a l’economia i al turisme de la comarca.

Les platges del Maresme tema de discussió entre govern i populars
Nadal també ha criticat la capacitat de Serrano per “incomplir compromisos i no posar-se vermell” i ha afegit que els alcaldes del Maresme estan indignats amb el Ministeri, ja que aquest fet perjudicarà el turisme de la comarca al no poder oferir unes platges de qualitat. Per acabar la diputada popular s’ha preguntat que “ com és possible que la reposició no s’hagi realitzat perquè s’havia de fer una publicació en un butlletí oficial”. Serrano per la seva part ha contestat als populars que no estar content del retard i que per això el secretari de costes es va desplaçar a la zona afectada per explicar als afectats el perquè del retard.