El Grup popular contrari a la construcció de pisos de 30m2

Els populars demanaran més implicació del Govern Municpal per promoure la vivenda pública en el propoer ple del més de juny

El Partit Popular de Mataró, de la mà del seu cap David Rovira, presentarà en el proper ple del més de juny una proposta de resolució en que demanarà a l’ajuntament que no promogui la construcció de pisos de menys de 40m2. Segons els Populars la construcció d’aquest tipus d’habitatges no és la solució per dona resposta a la demanada de vivenda. Aquest fet arrel de les declaracions que va fer la ministra Trujillo, on anunciava la possibilitat de que el Govern central modifiqués la llei per tal de poder construir habitatges de 30m2.

David Rovira va declarar que “la solució no és la construcció d’habitatges més petits sinó que l’ajuntament s’impliqui més en la promoció d’habitatge públic”. Rovira també va afegir que la construcció d’aquest tipus d’habitatge semblava ser la intenció del Govern Municipal, ja que “el mateix regidor d’urbanisme el passat més de setembre ja va especular amb la possibilitat de construir pisos d’aquestes característiques al barri de Pla d’en Boet”. La proposta del Partit Popular també demanarà que en casos excepcionals es pugui considerar la construcció d’aquests pisos, però que serà objecte de debat i valoració al si de la Comissió Informativa de Serveis Territorials.