ERC podria decidir dijous el substitut de Civit

Bargalló diu que el partit no te pressa per trobar el nou regidor

Després de la dimissió de Civit, el seu partit, ERC, s’ha bolcat en la recerca d’un nou regidor que ocupi la vacant del cap de llista. Aquesta setmana s’han intensificat les reunions de la junta local del partit per trobar aquest substitut. Ahir, dimecres, es va celebrar una reunió que es va acabar sense un nom en ferm i en la reunió d’avui, dijous, es podria conèixer la identitat del nou regidor d’ERC a l’Ajuntament. Així ho ha explicat l’actual, i circunstancialment únic, regidor d’ERC al consistori, Genís Bargalló.

Segons Genís Bargalló el partit està treballant per trobar la millor persona per ocupar la segona cadira d’ERC, buida per la dimissió d’Antoni Civit. I d’anar bé la reunió de la junta d’aquest vespre, el partit ja podria tenir el seu nou regidor.

Sense presses, però sense pauses
Bargalló ha manifestat que el partit està treballant “sense presses” per decidir el substitut de Civit. Però la intenció d’ERC, i també la voluntat del govern tripartit, és poder nomenar al nou regidor en el proper Ple municipal del 2 de juny. Un objectiu que obliga a ERC a tenir la decisió pressa abans d’una setmana, doncs els processos burocràtics de la junta electoral per la nomenació del nou regidor requereixen de 15 dies de termini. Fent els comptes de la vella, la formació republicana ha de presentar el seu nou regidor, com molt tard, a mitjans de la setmana vinent.