ERC reafirma la seva confiança en el govern tripartit local

El grup ha manifestat que els informes de l’ajuntament no han trobat cap irregularitat com ja havien anunciat

Igual que ja va fer Civit ahir, el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya de Mataró també ha volgut fer públiques les seves conclusions al voltant dels resultats de l’expedient informatiu que investigava les acusacions de "mobbing" de l’exdirector de l’IMPEM Jaume Llansó contra Antoni Civit. Ho han fet a través d’un comunicat de premsa en el qual destaquen que “l’expedient informatiu realitzat pel secretari de l’ajuntament, Manuel Monfort, deixa molt clar que en cap moment s’han produït irregularitats administratives en la gestió de l’IMPEM, tal i com Toni Civit i ERC van dir des del primer dia”. A més, també han volgut expressar a través d’aquesta nota com el grup diposita tota la seva confiança en el futur del govern tripartit a la ciutat.

“Durant els quasi dos anys que Toni Civit ha presidit l’IMPEM, aquest organisme ha funcionat i ha funcionat bé” ha manifestat el grup republicà que recolza fermament l’actuació del seu regidor. I han volgut recordar les paraules de Baron el passat dilluns en què afirmava que l’IMPEM presidit per Civit estava complint el seu programa d’actuació.

També s’han referit a les declaracions en què Baron va anunciar que ningú d’Esquerra Republicana ocuparia la presidència de l’IMPEM, i han volgut puntualitzar que “el cartipàs correspon decidir-se en el si de la Comissió de Seguiment de l’Acord de Govern”.

ERC creu en el pacte de govern
Malgrat els rumors d’un possible trencament del pacte de govern a la ciutat que han sorgit en els darrers dies, el grup no creu que s’arribin a materialitzar. Així, en la seva nota anuncien: “ERC es reafirma en la seva confiança entre l’acord de govern entre PSC, ICV-EA i ERC com la millor fórmula per governar la ciutat”.

Reafirmant el que ja havia anunciat, ERC ha recordat que ha presentat actes de conciliació contra Llansó en els jutjats i que “instarà l’Ajuntament que es personi com a part demandant contra Llansó si es troben responsabilitats jurídiques”. D’aquesta manera volen aconseguir que els fets no quedin impunes i s’esborri qualsevol dubte de culpabilitat del grup o de Civit.




Notícies relacionades:
El director de l'MPEM dimiteix acusant a Civit de mobbing
L'oposició demana la dimissió immediata de Civit
Civit afirma que va destituïr al director de l'IMPEM dimecres passat
L'alcalde assumeix les tasques de Civit al capdavant de l'IMPEM
Baron nomena de nou a l'antiga directora de l'IMPEM
Els treballadors expliquen que hi havia malestar en el sí de l'IMPEM
Joan López trasllada la dimissió de Llansó al Parlament de Catalunya
Civit adverteix al tripartit que no reconeixerà cap culpabilitat
L’alcalde perd la confiança en Civit que no tornarà a presidir l’IMPEM
Antoni Civit es resisteix a dimitir