Els treballadors expliquen que hi havia malestar en el sí de l’IMPEM

Els treballadors carreguen contra el president, Civit, i el director, Llansó

En el Ple Municipal, que es va celebrar dijous al vespre, un gran nombre de treballadors de l’IMPEM van prendre la paraula per mostrar el seu punt de vista del conflicte que ha esclatat aquesta setmana amb la dimissió del director de l’ens, Llansó, i les corresponents denúncies de “mobbing” vers el president, Antoni Civit. Una representant dels treballadors va llegir un escrit en el que reflectia el malestar d’aquest col·lectiu amb tots dos dirigents, a la vegada que testimoniaven davant del Ple com la mala relació entre ambdós feia difícil la feina en l’organisme autònom.

Els treballadors van exposar que amb la dimissió i el cessament “s’acaben dos anys de treballar malament”. La representant dels treballadors llegia: “Durant un anys i mig hem patit les conseqüències de la manera d’actuar gestió, tan de la presidència, com de la direcció de l’IMPEM”.

A la vegada també adjudiquen les culpes a tots dos dirigents de portar l’organisme sense un rumb determinat i exposen el seu malestar així: “Ens hem sentit descoordinats, desorientats, afectats i absolutament desprotegits”.

”Volem treballar amb tranquilitat”
Per últim, els treballadors esperen que el govern prengui les mesures pertinents perquè no es torni a produir una situació semblant i la seva vida laboral retorni a la normalitat, tal i com exposava el text: “Volem treballar amb tranquilitat, en un marc de confiança i transparència que es mereix aquest l’institut i recuperar el bon ambient, de fa 2 anys”.



Notícia relacionada:
El director de l’IMPEM dimiteix acusant a Civit de mobbing
L’oposició demana la dimissió immediata de Civit
Civit afirma que va destituïr al director de l’IMPEM dimecres passat
L’alcalde assumeix les tasques de Civit al capdavant de l’IMPEM
Baron nomena de nou a l’antiga directora de l’IMPEM