Civit afirma que va destituir al director de l’IMPEM dimecres passat

El regidor titlla de rebequeria la dimissió de Llansó

El regidor d’ERC i president de l’IMPEM, Antoni Civit, ha desmentit, avui dilluns a la tarda, les acusacions que el fins avui director de l’IMPEM, esgrimia en la carta de dimissió. Civit ha negat amb rotunditat totes les argumentacions de Jaume Llansó, i ha justificat la dimissió d’aquest com una rebequeria en conèixer el seu cessament.

Segons ha exposat el regidor republicà, el passat dimecres, 30 de març, el director de l’IMPEM, Jaume Llansó, va ser informat que seria rellevat del seu càrrec per la pèrdua de confiança del president en ell. Segons Civit, la destitució es produeix per la falta de professionalitat i l’abandó de les responsabilitats del càrrec que l’ocupava. Aquests aclariments de Civit són diametralment oposats als argumentats pel director cessat, que apuntava al ‘mobbing’ i a la impossibilitat d’exercir les seves funcions de director.

El president d’ERC, Sergi Penedès, ha anunciat que el departament d’assessorament jurídic del partit està treballant en la nota de Llansó, que ha qualificar de “cobarda” i de ser “una mentida”, per emprendre accions legals, sobretot pel que fa a les acusacions de favoritisme i tràfic d’influències. Tots dos dirigents del grup local d’ERC han emplaçat a l’alcalde a investigar “tota la veritat”, a la vegada que han assenyalat que Llansó és incapaç de demostrar les acusacions de la carta.

Antecedents recents
El cas Llansó arriba un mes després d’una altra polèmica que va envoltar al grup d’ERC, en aquella ocasió, va ser el nomenament de Sergi Penedès com a càrrec de confiança de Genís Bargalló a Prohabitatge, el que va comportar una crisi amb demandes de dimissió i espectacle al ple inclòs. Més temps enrera, va ser l’actual regidor de Promoció Econòmica, Antoni Civit, el que va ser acusat d'un altre pressumpte cas de mobbing per treballadors del departament de joventut de l’ajuntament de Premià de Mar, on ocupava un càrrec de confiança, un cas però que no va arribar als tribunals.



Notícia relacionada:
El director de l’IMPEM dimiteix acusant a Civit de mobbing
L’oposició demana la dimissió immediata de Civit