La direcció catalana de C's reclama a Mataró "més policies, més ben distribuïts i més ben gestionats"

Roldán i Carrizosa es reuneix amb l'Associació de Veïns de Cerdanyola "preocupats per l'augment de l'ocupació il·legal i els robatoris"

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 23 Juny 2020 11:38

Roldan Carrizosa Ciutadans a Mataró

La líder de Ciutadans a Catalunya, Lorena Roldán, va reclamar a Mataró "més policies, més ben distribuïts pel territori i millor gestionats" per "acabar amb la inseguretat" a diversos municipis de Catalunya.

Roldán –juntament amb el president de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa i altres membres del partit taronja– van visitar Mataró i van denunciar que els veïns "estan preocupats per l'augment de l'ocupació il·legal i els robatoris amb violència i intimidació". Segons els taronges, aquests "problemes d'inseguretat" es reprodueixen a ciutats com Reus i Santa Coloma i per tot plegat reclama al Govern "mesures urgents".

 "Els veïns han tingut por de sortir al carrer per culpa del Covid-19 i no pot ser que ara tinguin por de sortir al carrer per culpa de la inseguretat", va lamentar la portaveu de Cs al Parlament de Catalunya.

Roldan Carrizosa Ciutadans a Mataró

En una reunió amb l'Associació de Veïns de Mataró, els membres del col·lectiu veïnal van exposar-los l'estat del seu barri i la ciutat amb especial èmfasi a la inseguretat i els temes socials. Per la seva banda, i segons expliquen des de l'AAVV de Cerdanyola, els membres de C's van els van informar de les actuacions que estan fent per posar en marxa canvis legislatius per lluitar contra la delinqüència a tots els nivells polítics. En acabar, les dues parts van valorar la reunió com a "positiva".