El PP argumenta el seu rebuig al Pla d’Equipaments Culturals

Asseguren que és una taula de salvació de Graupera i el jutgen innecessari

El PEC porta cua política i això que encara no ha estat ni presentat. En nota pública el Partit Popular de Mataró ha volgut explicar el perquè de la seva negativa a donar suport a un text que, finalment i després de cinc anys d’irregular elaboració, sols comptarà amb el recolzament del tripartit. El PP es basa en el caràcter oportunista del Pla per oposar-s’hi. Creuen que sols és un document per salvar la cara al regidor de cultura i asseguren, és innecessari perquè ni cal fer un Pla ni convé despenjar-lo de la resta d’aspectes. Per això proposen incloure’l al PDES.

Pel PP, el Pla pretén ser un carta als reis amb moltes indefinicions. Això fa que per aprovar-lo faci falta, segons els populars, confiança amb el govern cosa que, amb Graupera al capdavant del PMC, no és el cas. El PP assegura que continuarà donant suport a propostes concretes però que no pensa firmar un xec en blanc- consideren el Pla com a tal al no haver-hi, asseguren, compromisos concrets- inconcret que slavi el mandat de Graupera.

Un Pla innecessari
Els populars, a més, no entenen com es pot deslligar el PEC de la política cultural en el sentit que no hi veuen al darrere un projecte real per fer de Mataró una ciutat creativa ni aconsegueixen apreciar quin és el paper que el Govern vol per la cultura en el futur. Els populars creuen a més que els nivells d’inversió en cultura dels darrers anys sols fan del Pla una carta als reis perquè, dubten, es pugui duur a terme. Per considerar-lo “un document inconcret que vol salvar la cara a Graupera” com afirma la nota de premsa, el PPC anuncia, ja abans que el PEC sigui presentat, el seu vot en contra.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. // Mataró Notícies