ERC qualifica de “carnavalesca” l’actuació de CiU en el darrer Ple

La militància d’ERC aprova el Pla que definirà la seva política els propers anys

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya ha volgut expressar el seu malestar pel comportament de Convergència i Unió en la darrera sessió plenària. En el Ple del passat 3 de Febrer, coincidint amb la diada de dijous llarder, els convergents van mostrar una actitud que des d’ERC s’ha qualificat de “desacomplexadament carnavalesca”.

I és que l’alcalde es va veure obligat a cridar l’atenció de Joaquim Esperalba i M. José Recoder, que durant el Ple es van menjar sense ni tan sols dissimular una coca de llardons i una capsa de bombons. A més, els representants del partit es van aixecar i van abandonar el Ple abans d’escoltar la resposta a una pregunta que ells mateixos havien formulat.

Segons els republicans es tracta d’una “botifarrada institucional” que ja “havien preparat d’avantmà”. Així han acusat als convergents que per ells “era més important l’espectacle de marxar del Ple davant les càmeres de televisió que el debat sobre discrepàncies polítiques.

ERC defineix la política local
El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya ha aprovat el seu Pla estratègic d’acció política local pel període 2005-2007. Es tracta d’un document que defineix els trets d’actuació del partit durant aquest temps i que ha de permetre millorar la seva efectivitat a través d’aquestes pautes preestablertes per aconseguir els objectius fixats.

El Pla va ser aprovat per la militància en la seva assemblea anual celebrada el passat divendres 4 de febrer. És la primera vegada que el partit aprova un document d’aquestes característiques. L’assemblea també va servir per informar dels actes que ERC té previst fer per la campanya del referèndum sobre el Tractat Constitucional Europeu.