Cristina Sancho serà l'alcaldable de Ciutadans a Mataró

És consultora financera, d'estratègia i organització empresarial en un despatx de Barcelona

Cristina Sancho Ciutadans a Mataró

Ciutadans ha estat el darrer partit en desvelar el nom del seu cap de cartell a les eleccions municipals del 26 de maig a l'Ajuntament de Mataró. Cristina Sancho, de 42 anys, és l'escollida pel partit taronja per intentar millorar els resultats de fa quatre anys, quan la formació va irrompre amb força per primera vegada al consistori mataroní amb tres regidors. Ciutadans és, de fet, el darrer partit que ha guanyat unes eleccions a la ciutat ja que va ser l'opció més votada a les eleccions autonòmiques del 21D del 2017.

Cristina Sancho és mataronina, nascuda el 1976 i està casada, a més de tenir dues filles. Professionalment treballa de consultora financera, estratègica i organització empresarial en un despatx de Barcelona. Té un màster en Administració i direcció d'empreses per ESADE, un master en direcció financera i comptabilitat de gestió per l'IDEC i està llicenciada en administració i direcció d'empreses, també en Ciències Polítiques i de l'Administració i diplomada en Gestió i Administració públiques.

"Convertir Mataró en motor industrial"

En la nota amb la que el partit ha fet pública la designació de l'alcaldable, Sancho assegura que es proposa "convertir Mataró en un dels motors empresarials de Catalunya ja que en l'actualitat compta amb els pitjors indicadors econòmics entre totes les grans ciutats catalanes". Per Sancho la ciutat "té un gran potencial per combinar ser saludable i sostenible i per tant atractiva per als visitants mentre desenvolupa un teixit d'empreses adaptades als canvis econòmics i tecnològics". Des de Ciutadans s'aposta per "polítiques d'integració als barris per millorar la seguretat i la convivència a través de l'educació, la cultura i l'esport".