Iniciativa està cansada de les contradiccions del PP

Els ecosocialistes contesten les crítiques dels populars

El president local d’Iniciativa per Catalunya – Verds, ICV, a Mataró, Antoni Guirao, ha contestat les crítiques que des del Partit Popular, en el repàs anual, es van llençar contra el govern municipal, i en concret contra l’iniciativista regidor de cultura, Jaume Graupera. El dirigent ecosocialista, cansat de la vella forma de fer política del “tot és vàlid” dels populars, els ha acusat de contradictoris, alhora que ha rebatut algunes de les crítiques promogudes pel PP.

Guirao ha defensat a Graupera i argumentant la no voluntat d’aquest a assemblar-se a Salvador Milà, com criticaven els del PP, ha fet denotar les contradiccions d’aquests que ara reivindiquen les polítiques urbanístiques de Milà, “quan en el seu moment va ser els més crítics”. Seguint amb la defensa, Guirao ha adjudicat el mèrit de la segona bilioteca a Graupera, un fet pel que també ha estat criticat pel PP.

Antoni Guirao ha qualificat de curiós que el PP mataroní, reivindiqui el Museu Tèxtil en un espai salvat de les excavadores pels moviments veïnals. O també que es critiquin els criteris de l’actual política cultural per acabar dien que no existèixen.

Per acabar, el president d’Iniciativa a Mataró refusa els “lobbys”—grups de pressió— parlamentaris proposats per López i mostra gens interès per conèixer l’origen dels desproposits populars, tot i que apunta que poden estar generats per “no saber assumir els seus fracassos polítics”.