Bany de masses per a Bote

El PSC reuneix 500 persones al Tecnocampus en la proclamació de l'alcaldable

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 28 Gener 2019 11:12

Municipals PSC Bote

David Bote i el PSC van llançar la campanya electoral omplin el Foyer del Tecnocampus en la visita de la vicepresidenta espanyola Carmen Calvo i el líder del partit a Catalunya, Miquel Iceta. Oficialment era la proclamació com alcaldable de Bote però a l’hora de la veritat va ser l’inici de les proclames i també els dards cap als rivals. 

Municipals PSC Bote

Bote va va llençar el seu primer dard de precampanya a la candidata del PDeCAT i vicepresidenta del partit, Míriam Nogueras, per exigir-li que aprovi els pressupostos de l’Estat: "Tenim a Mataró una candidata que també és diputada al Congrés i no entenc com no vol votar a favor que pugin les pensions als més de 28.000 pensionistes que té aquesta ciutat. De veritat Míriam no votaràs a favor d'aquest augment?", va etzibar Bote en un acte al TecnoCampus que ha reunit mig miler de persones.

Comerç, desenvolupament econòmic i seguretat per a Mataró

L'alcalde va aprofitar l'acte per destacar alguns dels punts del seu programa electoral, que tindran com a grans eixos l'aposta pel TecnoCampus; l'ampliació del Mataró Parc i buscar una sortida al model comercial del centre de la ciutat després de les sentències del Corte Inglés; la revitalització pel front marítim i l'aposta per la Formació Professional i l'ocupació. Bote també va prometre més seguretat i "més policies més a prop de la gent" en un moment en que la seguretat en alguns barris de la ciutat han quedat en entredit per l'augment de robatoris, petita delinqüència i alguns successos de major gravetat.