El President Torrent serà el convidat a Ofici

El President del Parlament serà a Mataró el 27 de juliol i el President Montilla el 24, en la inauguració del monument a Joan Peiró

El president Roger Torrent

Dos Presidents, un del Parlament i un de la Generalitat, visitaran Mataró durant la Festa Major de Les Santes. Avui s'ha confirmat que el President del Parlament Roger Torrent serà el convidat a l'Anada a Ofici, la Missa de les Santes i la Desfilada d'aquest any. Anualment, diferents autoritats acompanyen el seguici de la Corporació Municipal i aquest any serà la segona autoritat del país, el republicà i exalcalde de Sarrià de Ter, qui presidirà el matí més solemne de la Festa Major, en plena diada central de Les Santes. 

Montilla, en homenatge a Peiró

No serà però aquesta la única visita dels propers dies d'un Molt Honorable ja que també demà, dimarts 24 de juliol, el President José Montilla serà a Mataró per prendre part de l'acte de record i homenatge a Joan Peiró. Montilla presenciarà la inauguració del monument '24 d'abrils' de Martí Ansón al Pati del Cafè Nou, donant llustre institucional a l'homenatge mataroní al dirigent anarcosindicalista. 

José Montilla, president