"Estem indignats i preocupats amb FCC"

El regidor Miquel Àngel Vadell es reunirà demà amb l'empresa després de l'escàndol de la recollida negligent d'escombraries

  • Redacció
  • Dijous, 21 Juny 2018 19:55

Ciutat 2017/2018, Regidor educació Miquel Angel Vadell

"Estem indignats i preocupats". El regidor Miquel Àngel Vadell, titular d'Espais Públics i Sostenibilitat ha resumit així la posició de l'Ajuntament després que es conegués el cas de FCC, l'empresa que gestiona la recollida d'escombraries, que barrejava fraccions com ha quedar acreditat en un vídeo ciutadà difós per ERC. Vadell ho titlla de "fet més que desagradable, sempre insistim en la importància de la col·laboració per una ciutat sostenible i no ens podem permetre aquestes actuacions". L'Ajuntament, ha dit Vadell, prendrà "les mesures adients" que no ha volgut avançar, en espera de la reunió que aquest divendres mantindran amb l'empresa perquè aclareixi els fets i es determini l'abast del frau en el servei.

Respecte una possible rescissió del contracte, Vadell ha estat més que caut. De moment l'Ajuntament ha obert un expedient i del resultat d'aquest es determinarà la sanció que aplicaran a l'empresa. 

El vídeo posa de manifest el que durant temps ha estat sospita generalitzada a Mataró. Respecte aquest fet l'Ajuntament afirma que "no havíem tingut denúncies i encara menys proves constatables en aquest sentit però estem preocupats per si és una situació recurrent" i demana que si la gent disposa de més proves com la del citat vídeo les faci arribar a l'Ajuntament.