Ciutadans Mataró vol neutralitat institucional en els espais públics

El portaveu de Cs al consistori mataroní insta a l’Ajuntament a què els equipaments municipals i el mobiliari urbà no s’ocupin amb símbols partidistes

Junta directiva Ciutadans Mataró

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Mataró ha presentat una moció, mitjançant la ja presentada pel Grup Parlamentari de Cs al Parlament de Catalunya, per instar a les institucions i administracions públiques del municipi a mantenir la neutralitat política. Consideren que sense neutralitat en les seves actuacions, no podrà haver-hi bona convivència entre el conjunt de la ciutadania. El portaveu de Cs, Juan Carlos Ferrando, considera que alguns sectors afins a l’independentisme s’han apropiat d’espais públics i comenta que cal evitar que aquests s’ocupin amb símbols partidistes.

A la moció demanen que l’Ajuntament de Mataró retiri o faci retirar qualsevol pancarta o símbol partidista garantint que complirà la normativa legal vigent sobre la neutralitat ideològica dels edificis públics, espais públics i mobiliari urbà del municipi. Consideren que s’han d’evitar aquests comportaments incívics que poden comportar desperfectes en els espais públics i el mobiliari urbà, provocant un cost econòmic de reparació.