Lora denuncia un comentari de Facebook

La regidora de PxC informa que va rebre un comentari que qualifica d’amenaçant en una foto seva publicada en motiu del Dia de la Mare

  • Laia Mulà
  • Dimecres, 09 Maig 2018 17:46

Ciutat 2017, monica lora pxc

‘3 bales’ és el comentari que un usuari de Facebook va publicar comentant una imatge que Mònica Lora, la regidora de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament de Mataró, havia publicat en motiu del dia de la Mare del passat 6 de maig. En la imatge es podia veure la regidora amb els seus dos fills petits. Davant aquest comentari que ella qualifica d’amenaçant, Lora ha emès un comunicat de premsa informant que interposarà una denúncia a l’usuari de Facebook.

A més, informa que no és la primera vegada que rep un comentari ofensiu d’aquest usuari i té clar que en aquest cas les tres bales serien per a ella i els seus fills. De fet, destaca que és evident que aquesta persona té idees contraposades a les seves en relació a Catalunya però remarca que això no li dóna dret a fer comentaris d’aquest tipus. És per això, que demana una condemna de tothom i la difusió dels fets.