Mataró podria tenir una piscina olímpica coberta

El Ple de Febrer va aprovar una proposta de resolució de CIU per estudiar el projecte per construir-la

Piscina Olímpica Coberta

Mataró estudiarà el projecte per construir una piscina olímpica coberta. Així ho va aprovar el Ple Municipal de febrer arran de la proposta de CiU, la qual va comptar amb el suport de tots els regidors municipals excepte els de la CUP, que van votar en contra, i l’abstenció de VolemMataró. La voluntat és donar impuls al potencial esportiu de la ciutat per convertir l’esport en una eina destacable de creixement econòmic i poder parlar amb convenciment de Mataró com a capital dels esports de platja.

Capital dels esports d’aigua i de platja

Amb aquesta proposta, el grup municipal CiU té la intenció d’estudiar la possibilitat de tenir una piscina olímpica perquè Mataró promocioni els esports d’aigua i el front marítim i litoral costaner del qual disposem. Mentre que Badalona s’associa amb el bàsquet, o Granollers amb l’Handbol, es proposen que Mataró esdevingui centre de referència d’esports d’aigua i de platja. A més, veuen els esports com a generador d’hàbits saludables i consideren beneficiari potenciar-los.

CN Mataró piscina

3 mesos per l’estudi

Per tot això, l’Ajuntament ha acordat procedir a estudiar la viabilitat tècnica i l’encaix urbanístic per tal d’iniciar el procés que portaria al desenvolupament de la proposta. L’estudi es presentarà en un termini de 3 mesos.

El paper del CNM

Cal destacar el paper del Centre Natació Mataró en l’esport d’aigua de la ciutat, centre que enguany ha esdevingut el tercer millor club en l’àmbit nacional de Natació i que treballa la formació i educació de persones a través de l’esport. Cal destacar el seu equip femení de waterpolo, el qual va ser nomenat millor equip català de l'any 2016 a la gala de l’Esport Català.

Final Copa Len La Sirena CNM - Vouliagmeni