Ciutadans s'oposa al trasllat de la biblioteca a Can Xammar

El portaveu del grup municipal ha explicat que el cost del trasllat de la Biblioteca de la Fundació Iluro és molt elevat

Junta directiva Ciutadans Mataró

El Grup Municipal de Ciutadans (C's) a l’Ajuntament de Mataró ha mostrat el seu desacord amb la proposta del govern municipal de traslladar la Biblioteca Popular de la Fundació Iluro, situada actualment al carrer d’en Pujol de Mataró. Segons la proposta, aquesta passaria a l'espai de Can Xammar, on abans hi havia l'Actua. Un dels arguments més destacats és que el cost del trasllat de l'equipament superaria els 750.000 euros, una xifra que des de C's consideren molt elevada.

El portaveu de Ciutadans, Juan Carlos Ferrando, també ha posat en dubte si l'espai on volen traslladar la biblioteca tindrà metres suficients per oferir un servei d'alta qualitat.

Volen una biblioteca a Cirera-Molins

El grup municipal de C's ha volgut mostrar el seu rebuig al trasllat explicant que no hi ha cap necessitat per part de la Diputació de fer aquest trasllat. És per aquest motiu que han informat que exigiran en la negociació dels pressupostos que els diners que estaven destinats a realitzar el trasllat s’apliquin a la construcció de la biblioteca que està pendent a Cirera-Molins. Aquest espai, segons consideren, és una necessitat pels veïns de la zona.