Aquestes són les dotze propostes pels Pressupostos Participatius

La votació popular es farà del 2 al 22 de febrer a través de la plataforma Decidim Mataró

Jardineres de la plaça Santa Anna

Recentment el Consell de Ciutat ha triat les 12 propostes finalistes per als pressupostos participatius del 2018 d’entre les quals els ciutadans majors de 16 anys decidiran quines es faran a Mataró. En total es disposen de 500.000 euros que s'invertiran en el que escullin els mataronins en la votació que tindrà lloc entre el 2 i el 22 de febrer. Les votacions es fan a través de la plataforma de participació ciutadana de l'Ajuntament de Mataró 'Decidim Mataró' o a diferents equipaments municipals.

Les propostes

Cada proposta té un cost determinat. De les 12 propostes finals, s’executaran per ordre de vots fins un màxim de 500.000 euros del pressupost del 2018.

Fer de la plaça de Santa Anna un espai més agradable, amb un cost de 34.500 €

Renovació dels jocs d’exterior dels patis escolars amb propostes de moviment, cooperatives i d’imaginació, amb un cost de 65.576 €

Urbanització dels entorns de Can Marfà, amb un pressupost de 90.000 €

Instal·lació de tendals en els patis de les escoles i de les escoles bressol municipals per evitar l’exposició solar, amb un cost de 110.000 €

Millorar l’enllumenat públic de diversos carrers del barri de Cerdanyola, amb un cost de 54.250 €

Wifi al centre de Mataró, amb un cost de 90.000 €

Construcció de quatre espais tancats per a la lliure circulació de gossos, amb un pressupost de 122.720 €

Arreglar els forats de les voreres segons el Pla Director per a la millora, pavimentació i reurbanització dels carrers de Mataró, amb un cost de 250.000 €

Col·locació de quatre lavabos públics, amb un pressupost de 250.000 €

Projecte d’accessibilitat del Clos Arqueològic de Torre Llauder, amb un cost de 160.000€

Millora de les pistes poliesportives de les escoles públiques, amb un pressupost de 248.000 €

Renovació d’instal·lacions de vigilància i socors de la platja, amb un cost de 250.000 €


Votacions presencials

A més de poder votar en línia, l'Ajuntament vol garantir que tots els ciutadans puguin participar-hi encara que no tinguin accés a internet. Per això hi ha 11 equipaments municipals on es podran fer les votacions, en diferents jornades i horaris. Aquests són: l’Ajuntament; el Casal Municipal de la Gent Gran del Parc i de Cirera; el mercat de la plaça de Cuba; el Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca i Eusebi Millán; i els Centre Cívics Municipals Pla d’en Boet, Cabot i Barba; Cerdanyola; Rocafonda i Molins.

 

 

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: