Podem Maresme tanca files amb els comuns

Esgrimeix un 70 per cent de suport que l’opció va rebre en la consulta interna

  • Redacció
  • Dimarts, 28 Novembre 2017 12:47

Reunió del Cercle Podem Mataró

Els cercles de Podem a la comarca tanquen files amb la candidatura de Catalunya en Comú. Després d’uns dies convulsos a la formació lila, arran de la dimissió del Secretari General a nivell català i d’alguns membres destacats com la fins fa uns dies líder del partit a Mataró, els 14 cercles actius del partit a la comarca han volgut fer patent que el projecte segueix. Critiquen “notícies i informacions que no corresponen amb la realitat sobre la inactivació de diferents cercles” i esgrimeixen l’ampli suport rebut a la consulta interna efectuada fa setmanes per defensar l’opció de la confluència i fer pinya amb els comuns.

Actualment hi ha 14 cercles de Podem al Maresme, arrenglerats amb la posició del partit. Asseguren “l’opinió que lliurement algunes persones puguin expressar no supera de cap manera la unió i decisions de centenars de persones que formen part d’aquests cercles i de moltes desenes de simpatitzants: la il·lusió i el compromís de totes elles amb Podem Catalunya segueix vigent”.

Podem recorda que la coalició de Catalunya en podem la va aprovar la pròpia militància en una consulta amb 17.379 participants i un 71,83 per cent de vots favorables a la confluència.