Podem es reestructura a Mataró

Organitzarà una assemblea de militants després de la marxa de Morón i els seus afins

  • Redacció
  • Dilluns, 20 Novembre 2017 16:37

Reunió del Cercle Podem Mataró

Podem es reorganitza a Mataró després que la seva antiga líder a Mataró, Montse Morón i els seus afins hagin plegat del partit lila en la línia de la dimissió a nivell català d’Albano Dante Fachín. El partit convocarà properament una assemblea de militants a nivell mataroní per fer fort de nou el seu nucli mataroní i comptarà per aquest propòsit amb diferents membres del mateix començant pel Cercle Podem Eixample de la ciutat que lidera la regidora no adscrita Ana Maria Caballero i que va reaccionar ràpidament al cop de porta de Morón reivindicant ser “l’únic representant municipal de Podem a la nostra ciutat, amb el reconeixement del nou equip tècnic que dirigeix Podem a nivell nacional”.

Anna Maria Caballero

La intenció de la direcció catalana és constituir de nou el cercle local no a partir del grup de l’Eixample, distanciat fins ara de la línia que defensava Morón, sinó també comptant amb persones de l’equip de Podem a Mataró fins ara que no han optat pel trencament com sí ha fet la portaveu de Volem. El que sí que és segur és que el moviment a les files liles afavorirà la confluència i la coordinació amb la resta de partits impulsors de Catalunya en Comú a Mataró.

Sarai Martínez, regidora de Volem a l’Ajuntament, no ha abandonat el partit.

Des de Podem Eixample asseguren que “el nostre cercle sempre ha mantingut ferm el seu compromís amb Podem i amb la seva gent, ha estat sempre un punt de trobada dels qui manteníem la il·lusió del canvi i dels qui no ens hem allunyat dels principis que mouen la nostra organització”.