El PSC titlla l'oferiment de Fernàndez de "testimonial i sense cap efecte pràctic"

El grup municipal censura el moviment ho atribueix a la crisi entre CiU i PDeCAT

  • Redacció
  • Dimarts, 26 Setembre 2017 11:42

Ple de setembre

El grup municipal del PSC a l'Ajuntament ha sortit al pas de l'oferiment de locals de suport a l'1-O signat dilluns pel primer Tinent d'Alcalde Quim Fernàndez amb un comunicat que qualifica el gest de "testimonial i sense cap efecte pràctic". Els socialistes recorden que "el dia que el president de la Generalitat va fer públics on es podria votar es va poder comprovar que no estaven previstes votacions del referèndum en locals municipals a Mataró" i que, per tant, l'oferiment fet pel convergent està fet sense efectes reals.

Des del PSC asseguren que "No comprenem ni compartim que, sabent tot això, el primer tinent d'alcalde vulgui fer aquest oferiment, exposant innecessàriament als empleats públics amb qui suposadament hauria de comptar per tirar endavant el seu propòsit".

I emmarquen en l'actual conjuntura política i social l'oferiment a més de referenciar explícitament "la difícil situació que viu el grup municipal de CiU després de les desavinences airejades públicament amb el PdeCat" com una de les causes del gest dels regidors nacionalistes. Des del PSC asseguren que "restem a l'espera que el PdeCat i el grup municipal de CiU resolguin la seva pròpia crisi, actuïn amb responsabilitat i abandonin aquesta política de declaracions estèrils que només generen més confusió a la ciutadania".