La Coordinadora d'Electes del Maresme compromesa amb el Referèndum

L'organització dóna suport públicament als alcaldes del Maresme compromesos amb l'1-O i assumeixen la responsabilitat solidàriament

Ple de setembre

La Coordinadora d'Electes del Maresme va manifestar el seu suport als alcaldes compromesos en l'organització del Referèndum d'Autodeterminació davant dels requeriments judicials que han rebut els alcaldes. Van destacar també el seu rebuig a la instrumentalització política de l'aparell judicial amb finalitats partidistes i van aprofitar per fer una crida a la mobilització massiva i pacifica de la ciutadania.

Volen un treball unitari

La Coordinadora està formada per regidors i alcaldes del Maresme que estan inscrits a l'AECAT. Defensen que la formació d'una República catalana que garanteixi els drets socials s'aconseguirà si són capaços de generar un treball unitari entre tots els agents polítics i socials, institucions, càrrecs electes i d'altres actors implicats.

El plenari de la coordinadora va escollir una Permanent formada per 11 persones de diferents sensibilitats polítiques. Algunes d'aquestes són Àngel Puig (ICV), Jordi Abad (MES), Maria Ballester (CUP), Gemma Rosell (PdeCAT) i Francesc Teixidó (ERC).