Moreno no dimitirà

Núria Moreno ha acusat a Montse Morón d'aprofitar-se dels conflictes per projectar-se personalment i li demana rigorositat

  • Laia Mulà
  • Dimecres, 14 Juny 2017 18:25

Ple de març

Volem va demanar la dimissió de Núria Moreno, segona tinent d'alcalde i regidora de Via Pública, a la qual ella ha respost amb fermesa que no dimitirà “perquè en cap cas té raó ni hi ha cap mena de veracitat en les seves declaracions”. Considera que Montse Morón, de Volem, vol crear confusió amb les seves declaracions i li demana rigorositat. A més, Núria Moreno l'acusa d'alimentar els conflictes per projectar-se personalment en lloc de contribuir a solucionar-los.

Les acusacions de Volem
Des de Volem demanaven la dimissió de Núria Moreno a causa d'una suposada mala gestió, falta de comunicació i deixadesa del control en els serveis públics que l’Ajuntament té externalitzats. Montse Moron la va acusar directament de diversos errors que considerava intencionats. Li van retreure, entre altres qüestions, les queixes de la Policia Local, l'acomiadament d'un treballador de Mataró Bus que ha aixecat polseguera, conflictes amb Foment i amb la zona blava.

Mataró Bus continua en conflicte

El principal conflicte per ara és l'acomiadament d'un membre de Mataró Bus que ha comportat moltes queixes per part dels treballadors. Moreno va destacar que el problema té lloc entre la direcció d'empresa que té la concessió i els seus treballadors i que l'Ajuntament no és el responsable del conflicte perquè és un servei públic externalitzat. Va afirmar, però, que des de l'Ajuntament estan “en contacte amb totes les parts implicades” per arribar a una solució i que estan exercint de moderadors amb la convocatòria d'una taula de diàleg.
 

Ciutat 2014/2015, mataro bus hibridsMoreno va afegir que “fins ara l'Ajuntament no havia fet un control tan exhaustiu” del servei com el que estan realitzant des de Via Pública des de l'inici del mandat. A més, segons les enquestes efectuades als usuaris, el servei de Mataró Bus està qualificat amb un notable.