Demanen el cap de Núria Moreno

Volem li retreu els conflictes amb Policia Local, Mataró Bus, Foment i zona blava

  • Redacció
  • Dilluns, 12 Juny 2017 18:55

Ple de gener

Volem Mataró demana la dimissió de la regidora Núria Moreno “per mala gestió, falta de comunicació i deixadesa del control en els serveis públics que l’Ajuntament té externalitzats i que paga amb diner públic”. La portaveu Montse Morón ho va demanar en roda de premsa dilluns, criticant a la segona tinent d’Alcalde una “actitud que desprotegeix i perjudica els treballadors”.

Volem assegura que “fa massa temps que Núria Moreno acumula una extensa llista d'errors intencionats que, fins ara, han provocat el rebuig de la policia local, els conductors de Mataró Bus, els treballadors de Foment que s'encarreguen de la neteja, les treballadores de la zona blava”. També critiquen la demora en l’informe de municipalització del servei de bus i el nou Pla de Mobilitat.

Ple de gener

Per a Volem, l’actitud que imputen a la socialista “manté la ciutat paralitzada” i arriben a dir que “és evident que la regidora és perjudicial per als treballadors i treballadores públics, és perjudicial per als drets laborals i és perjudicial per a gestionar els diners públics”.