Bote i Fernàndez donen per tancada la crisi de govern

L’Alcalde valida la rectificació de Núria Calpe i tots dos donen per segur que es mantindrà el pacte fins al final del mandat

  • Cugat Comas
  • Dijous, 01 Juny 2017 10:51

Fernàndez i Bote

La crisi interna dins el govern bipartit de Mataró es pot donar per tancada a tenor de les declaracions públiques avui dijous dels dos líders que van signar el pacte: David Bote i Joaquim Fernàndez. L’Alcalde ha donat per bona la rectificació de la regidora Núria Calpe sobre la gestió de pumsa en l’afer de Can Quirze assegurant que “la pròpia regidora va parlar de liquidació ben feta i rigor jurídic, és un aclariment suficient i important”. Bote reconeix que “les primeres declaracions de Calpe parlant de morts als armaris van ser irresponsables” tot i que assegura que “tots comprenem les raons i la història dels propietaris”. Malgrat això advoca per “mirar endavant” i reivindica la tasca feta pel govern: “nosaltres vam acceptar el repte gens fàcil de governar”.

Els dos polítics asseguren que mantenen una molt bona relació personal i que resolen els problemes "dia a dia"

El líder del grup municipal de CiU i primer tinent d’Alcalde Joaquim Fernàndez ha aprofitat el mateix acte per donar ple suport a la regidora Núria Calpe. “Tots ens podem equivocar i dir paraules poc apropiades i expressions desafortunades però la regidora ha fet molt bona feina, ha aportat molt treball en molts àmbits i té tot el nostre suport com no podria ser d’altra manera”, ha dit.