El 'Tramabus' de Podem i Susana Díaz, aquest divendres a Mataró

La candidata a Secretaria General del PSOE farà un acte a la ciutat, dimarts serà el torn pels partidaris de Pedro Sánchez

  • Redacció
  • Dijous, 11 Maig 2017 18:53

El tramabus

Alguns dels protagonistes més candents de la política espanyola coincidiran en lloc aquest divendres a Mataró. Al vespre la Presidenta de la Junta d'Andalusia i candidata a Secretària General del PSOE Susana Díaz farà un acte electoral a la seu socialista de Mataró mentre que abans, al migdia, el conegut 'Tramabus' de Podem amb el que el partit lila denuncia les diferents mostres de corrupció de l'estat acabarà a la Plaça de les Tereses la seva singladura per terres catalanes.

A la una del migdia arribarà l'autobús de denúncia pública amb les imatges serigrafiades de Jordi Pujol, Felipe González, Mariano Rajoy, Esperanza Aguirre i Luis Bárcenas. En aquesta ocasió, però, el vehicle incorpora com a "convidats especials" a Catalunya el fill de l'expresident Pujol, Jordi Pujol Ferrusola, la infanta Cristina, i Fèlix Millet al frontal del vehicle.

Susana Díaz i Miquel Iceta

Vespre amb Susana Díaz

Susana Díaz protagonitzarà un acte electoral a les set de la tarda a la seu socialista del Camí de la Geganta. La plataforma de suport a l'andalusa l'ha organitzat en el marc de la petita gira que la candidata farà a Catalunya, on va punxar en la recollida d'avals, el pas previ de les primàries socialistes.

Acte dels "sanchistes"
El gran rival de Díaz per liderar el PSOE, Pedro Sánchez, no serà a Mataró però els seus partidaris han organitzat un acte electoral, també, en aquest cas per dimarts. L'exministra Cristina Narbona, un dels suports de Sánchez, serà el gran reclam al costat d'alguns referents del socialisme maresmenc com la diputada Alícia Romero, l'exalcalde Joan Antoni Baron, Joan Rangel, Conxita Campoy, Dani Meroño i Sònia Moraleda.