Demanen habilitar les antigues pistes de conducció com aparcament de l'Hospital

El Partit Popular porta al Ple reobrir el solar per donar servei gratuït als usuaris del centre sanitari i les instal·lacions esportives properes

  • Redacció
  • Dimarts, 21 Març 2017 10:52

Les antigues pistes d'examen de conduir

Reobrir les antigues pistes d'examen del carnet de conduir perquè els usuaris de l'Hospital tinguin una alternativa d'aparcament gratuït. Aquesta és la proposta de la moció del Partit Popular que el Ple Municipal d'abril debatrà. Els populars recorden que aquest espai "es troba en unes condicions deplorables amb herbes i esbarzers envaint les voreres, tanques trencades, brutícia i instal·lacions convertides en runa" i demanen "que s'habiliti aquest espai com a aparcament gratuït pels usuaris de l'Hospital però també el camp de futbol de Cirera, el camp d'hoquei herba i les pistes d'atletisme".

El PP assegura que la manca d'aparcament gratuït és "un greuge pels usuaris de l'Hospital de Mataró després de comprovar com recentment s'ha habilitat un pàrquing gratuït pels usuaris de l'Hospital de Granollers" o aquesta figura fa temps que existeix a Can Ruti, a Badalona. El PP s'exclama assegurant que "com sempre els mataronins i mataronines gaudim de pitjors condicions que poblacions properes a nosaltres".