Juan Carlos Jerez, nou primer secretari del PSC Mataró

Es marca com a màxim objectiu “consolidar el canvi” que ha suposat l’alcaldia de David Bote

  • Redacció
  • Dimarts, 28 Febrer 2017 11:01

Juan Carlos Jerez

El PSC de Mataró va celebrar el passat cap de setmana de Carnestoltes el seu cinquè Congrés que va servir per escollir el regidor de Serveis Centrals de l’Ajuntament Juan Carlos Jerez com a nou Primer Secretari. Jerez, fins ara Secretari d’Organització –càrrec al que va accedir amb el nomenament com a alcaldable de David Bote–  va assegurar que el seu principal objectiu “serà treballar per consolidar el canvi que ha suposat l'arribada de David Bote i el seu equip al capdavant de l'Ajuntament de la ciutat”. Revalidar l’alcaldia en les municipals del 2019 és el gran objectiu de la nova executiva socialista.

Pel nou màxim responsable del partit a la ciutat “Ens hem de posar inequívocament al costat de la gent. Hem de fer una bona lectura del que passa en cada moment, i actuar ràpid i conseqüentment. I tenim l’enorme tasca de fer que els veïns i veïnes de Mataró tornin a tenir confiança en nosaltres i ens ajudin a recuperar la il·lusió per la nostra ciutat”. L’Alcalde David Bote, que va tancar el Congrés, va assegurar que “treballarem plegats per construir una ciutat més justa, amb menys desigualtats i amb més oportunitats per a tothom. Volem ser la referència del centre esquerra catalanista a Mataró».

Executiva PSC Mataró
Nova Executiva
La nova executiva del partit està formada per 14 persones i s’estructura en diferents secretaries: Ana Villarreal, Secretaria d’organització; Raquel Rubio, vocal adjunta a la Secretaria d’organització; Núria Moreno, portaveu del Grup Municipal; J. Antonio Ricis, Secretaria de participació; Núria Padilla, Secretaria de política municipal i comunicació; Marga Riera, Secretaria d’igualtat; Daniel Hurtado, Secretaria de programa electoral i TIC; Antoni Lorente, Secretaria de formació i estudis; Sergi López, vocal adjunt a la Secretaria de formació i estudis; J. Antonio Ciller, Secretaria de relacions amb les entitats i el Tercer Sector: Montse Ruíz, vocal adjunta a la secretaria de relacions amb les entitats; Quico Verjano, Secretaria de cohesió territorial i activitats; José Dapena, vocal adjunt a la secretaria de cohesió territorial.