La CUP vol que el gerent del Port torni els diners “que hagi rebut indegudament”

També demanen que s'acalareixin les possibles incompatibilitats entre càrrecs

  • Redacció
  • Divendres, 24 Febrer 2017 14:16

Joan Bellavista, gerent del Port

La CUP vol que el gerent del Port, Joan Bellavista, torni els diners que “hagi rebut indegudament” i que, en conseqüència, s’aclareixin “les incompatibilitats de càrrecs” que Bellavista tenia amb la gestió dels ports de Mataró i Portbou i que feien ascendir el seu sou a 132.000 euros anuals, una xifra superior a la que cobra el president de la Generalitat de Catalunya.

Així doncs, els cupaires van registrar el passat 19 de febrer una declaració institucional en la que reclamen al govern de la Generalitat i al Consorci del Port de Mataró que “reclamin amb caràcter retroactiu els diners que hagi pogut percebre de forma indeguda”.

A més a més, la CUP també demana que s’aclareixi si són compatibles els dos càrrecs que ostenta Bellavista, com a gerent dels ports de Mataró i Portbou: “Exigim a la Generalitat de Catalunya i al Consorci del Port de Mataró que aclareixin si és o no és compatible ser gerent de dos consorcis de forma simultània”. En el cas que no ho sigui, asseguren que demanaran “el cessament de Bellavista com a gerent del Port de Mataró”.