Volem denuncia "un atac brutal" en contra seu

El grup municipal nega l'existència de la denúncia feta pública per OK Diario

  • Redacció
  • Dijous, 14 Juliol 2016 10:43

Ple de juliol

Volem Mataró veu "un atac brutal personalitzat contra la nostra formació i la nostra portaveu amb la clara intenció de desacreditar el nostre treball i el nostre lideratge". Una setmana després que fos la pròpia Montse Morón la que negués les acusacions fetes públiques per OK Diario d'un suposat negoci il·lícit de gestoria, dimecres va ser el grup municipal el que va fer públic un comunicat –en el marc d'una roda de premsa sense acceptar preguntes–  que no han rebut cap denúncia per aquests fets.

El partit emmarca la notícia feta pública com "acusacions i difamacions contra la nostra formació i la resta de moviments" que comparteixen el local del carrer Marathon i assegura que els fets els traslladen "a èpoques que crèiem superades en aquest estat de dret i democràtic".

Volem assegura que no és la primera vegada que se'ls ataca "de forma gratuïta" i que "són sorprenents tantes difamacions, injúries i calúmnies", motiu pel qual es reserven l'opció d'emprendre accions legals contra els mitjans i els "propulsors" de la notícia.