CiU celebra que el govern no vulgui deixar “cap ombra” en el cas del Rengle

La regidora d’Urbanisme Núria Calpe aposta per “donar totes les explicacions que calgui als mataronins”

  • Redacció
  • Divendres, 12 Febrer 2016 10:22

Ple de desembre

CiU es mostra satisfet pel gest de l’alcalde David Bote, que ha reclamat a l’empresa municipal PUMSA que investigui les presumptes irregularitats en les obres de l’edifici del Rengle. El grup municipal celebra així que PSC i CiU treballin en la mateixa línia i que, en paraules de la regidora d’Urbanisme, Núria Calpe, “no es deixi cap ombra” sobre l’afer.

Després que la Fiscalia arxivés el cas del Rengle perquè no hi va veure indicis de delicte, l’alcalde David Bote va anunciar que demanava un informe a Pumsa perquè aclarís els fets i CiU ha celebrat la decisió perquè tenen “la voluntat de posar llum a les ombres i no contribuir, amb la inacció, a alimentar les especulacions”, segons la regidora d’Urbanisme, Núria Calpe, que afegeix que “cal donar totes les explicacions que facin falta als mataronins”.

Tot i així, Calpe deixa clar que “no s’ha d’especular sobre res i més quan la Fiscalia ha dit que no hi ha cas per via penal”. Però, per a Calpe, cal investigar-ho perquè “tot i que no hi ha delicte”, es podria determinar que hi ha hagut processos “irregulars” que caldrà estudiar. Totes les explicacions relatives al sobrecost “són legals, però potser no gaire prudents”, conclou Calpe.